Mammadieetti

KirjauduAloita laihdutus nyt

r.gif (56 bytes)
r.gif (56 bytes)


Aikataulu

Realistinen tavoite

Noudattamalla Mammadieetin Päivän ateriat -listaa  keskikokoinen, keskivertonainen laihtuu noin 3-4 kiloa kuukaudessa. Tähän tavoitteeseen mahtuu myös jonkin verran joustoja, eli voit nauttia myös Varo näitä -listan antimia kohtuudella.

Teoriassa on mahdollista laihtua jopa nopeamminkin, varsinkin jos ylipainoa on runsaasti. Käytännössä yli kilon pudotus viikkoa kohti on kuitenkin hyvin harvinaista, eikä se ole välttämättä edes hyväksi terveydellesi, ulkonäöllesi tai tuloksen pysyvyydelle.

Aseta itsellesi siis realistinen tavoite, niin säästyt turhilta pettymyksiltä! Jos edessäsi on pitkä taival kohti lopullista tavoitetta, aseta ensimmäinen välitavoite kuukauden tai parin päähän, ja arvioi sitten tilanne uudestaan.

Seuraavassa taulukossa on vertailtu vaatimuksia erilaisilla laihdutusvauhdeilla:

VAUHTI

VAATIMUKSET
-1 kg/kk Helppoa, ei vaadi suuria muutoksia eikä varsinaista "laihduttamista".
-2 kg/kk Sopiva vauhti esim. imettäville äideille. Onnistuu rajoittamalla turhia välipaloja ja rasvan määrää, sekä lisäämällä hiukan liikuntaa.
-3 kg/kk Reipasta keskitasoa. Onnistuu rajoittamalla turhia välipaloja ja rasvan määrää sekä kiinnittämällä huomiota päivän aterioihin kokonaisuutena. Ei juurikaan hankaloita ns. normaalia elämää.
-4 kg/kk Nopea vauhti. Onnistuu näkemättä nälkää, kunhan pitäytyy pääasiassa "oikeaan ruokaan". Vaatii kuitenkin jo melkoisesti itsekuria.
-5 kg/kk Hyvin nopea vauhti. Vaatii erittäin tiukkaa dieettiä. Pitkään noudatettuna voi altistaa nopean painonpudotuksen aiheuttamalle rupsahtamiselle - tosin näin nopea laihtuminen ei ole realistisesti katsoen edes mahdollinen pitkään noudatettuna.

 

Liity

Takaisin laihdutusohjeisiin>>

Etusivulle
etusivulle
©Mammadieetti