Mammadieetti

KirjauduAloita laihdutus nyt

r.gif (56 bytes)
r.gif (56 bytes)


Mammadieetin perusperiaatteet

- ELI MITEN LAIHDUTUS ONNISTUU

Mammadieetti ei itse asiassa ole "dieetti" sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan kokoelma helposti omaksuttavia sääntöjä, joiden avulla luot oman ohjelmasi. Ei kahta samanlaista laihduttajaa!

Mammadieetti rakentuu seuraaville perusperiaatteille

  • helppous

  • luonnollisuus

  • erilaisuuden hyväksyminen

  • pysyvästi hoikka ja hyvä olo.

HELPPOUS

Laihdutus voi olla ja sen pitää olla mahdollisimman helppoa. Mammadieetti on lempeä ja joustava tapa laihtua. Laihduttaminen on hyvin helppoa siinä mielessä, että noudattaessasi ohjeita et joudu kärsimään nälkää. Et joudu myöskään näkemään kohtuuttomasti vaivaa laskemalla kaloreita, etkä välttämättä joudu missään vaiheessa pitämään kirjaa syömisistäsi. Mikään ei ole täysin kiellettyä. Asetat itse rajasi sen mukaan, minkälaisella aikataululla haluat laihtua.

LUONNOLLISUUS

Laihdutus onnistuu parhaiten täysin luonnollista tietä: valitsemalla pääasiassa täyttävää ja ravitsevaa mutta kevyttä ruokaa saavutat pikku hiljaa ihannemittasi, virkistyt ja terveytesikin kohenee. Mitään erityisvalmisteita et tarvitse. Kaiken A ja O on oppia katsomaan ruokaa täysin uudesta näkökulmasta - valitsemalla vain parasta itsellesi voit tehdä pieniä ihmeitä sekä vartalollesi että mielellesi.

ERILAISUUDEN HYVÄKSYMINEN

Mammadieetti hyväksyy myös sen tosiasian, että jokainen ihminen on erilainen, eikä pakota sinua sopeutumaan yhteen valmiiseen muottiin tavoitteiden tai menetelmien suhteen. Voit käyttää Päivän ateriat -listaa sellaisenaan, jos se miellyttää, mutta kurssilla ja tietoiskuilla annetaan sinulle lisää tietoja, joiden perusteella voit myös suunnitella oman tapasi laihtua ja pysyä hoikkana.

PYSYVÄSTI HOIKAKSI 

Kaikesta päätellen laihdutus ei suinkaan ole maailman vaikein asia - maailman vaikein asia on hoikkana pysyminen. Mammadieetin kunnianhimoisena tavoitteena on kuitenkin auttaa sinut nimenomaan pysyvän hoikkuuden, terveyden ja kauneuden olotilaan.

Tutustu ohjeisiin ja osallistu kurssille. Kokeile käytännössä. Kyseenalaista vanhat tottumuksesi ja opi uusia. Muutoksessa on aina jotain haikeaa, ehkä pelottavaakin, mutta kun lopulta päätät ottaa sen ratkaisevan askeleen, huomaat tehneesi juuri oikean ratkaisun. Tartu tilaisuuteen - tule mukaan!

Liity

Takaisin laihdutusohjeisiin>>

Etusivulle
etusivulle
©Mammadieetti