Mammadieetti

KirjauduAloita laihdutus nyt

r.gif (56 bytes)
r.gif (56 bytes)


Mammadieetin sokeripaasto

Helpotusta makeanhimon riivaamille

Mammadieetin lahja kaikille makeanhimoista kärsiville on 3 päivän sokeripaasto.

Kuulostaa ehkä tylyltä, mutta paasto kannattaa. Kolme päivää ei välttämättä vielä paranna koko ongelmaa, mutta se katkaisee pahimman makeanhimon niiltä, joilla tämä ongelma on – kaikkiahan se ei alun perinkään vaivaa.

Sokeripaaston ohjeet

Mitä enemmän tiedät olevasi perso makealle, sitä tärkeämpää tämä sinulle on. Luovu kaikesta selvästi makeasta, namujen, keksien ja leivonnaisten lisäksi myös esim. maustetuista jogurteista ja makeasta limpusta – siis ihan kaikesta. Luovu kolmeksi päiväksi myös keinomakeutetuista kevyttuotteista, kuten kevytlimppareista. Vaikka niissä ei ole oikeaa sokeria eikä sokerin kaloreita, niillä vain ylläpidät makeanhimoasi.

Tämä on takuuvarma keino, joka tosiaan tehoaa, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Ensimmäinen päivä on yleensä vaikea, mutta usein jo toisena päivänä saa huomata makeanhimon tyystin hävinneen. Valitse sokeripaastolle sellainen ajankohta, ettet joudu esim. kyläilemään paikassa, jossa on tapana tarjota makeita herkkuja. Paasto on helpompi pitää, jos et joudu sen aikana näkemään makeita kiusauksia.

Siis kolme päivää – vain kolme päivää! Kokeile! Sen jälkeen voit palata sokerin kohtuukäyttäjäksi Varo näitä -listan kera tai ilman. Jos selittämätön makeanhimo nostaa päätään uudestaan, toista. Jos ongelma on todella sitkeä, pidä pidempi paasto.

 

Liity

Takaisin laihdutusohjeisiin>>

Etusivulle
etusivulle
©Mammadieetti